Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2005

CAPO MEDIA MUSIC
Muzicka izdavacka kuca, Zagreb, Hrvatska

CAPO MEDIA MUSIC
(Zagreb, Hrvatska)

"Capo Media Music" je nova nezavisna izdavacka kuca koja ce se baviti izdavanjem i promocijom kvalitetne glazbe raznih stilova, a izdavat ce, kako mlade i neafirmirane bandove i izvodjace, tako i poznata i afirmirana imena nase glazbene scene. Cilj ove diskografske kuce je podrzavanje i poticanje stvaranja kvalitetne glazbe, okupljanje vrhunskih glazbenika, pjevaca, sastava, te promocija i prezentacija kvalitetne glazbe i promicanje glazbene kulture uopce.

Poseban je kuriozitet da urednistvo ove izdavacke kuce cine iskusni i renomirani pop, rock i jazz glazbenici, iz Hrvatske - Drazen Scholz, bubnjar Parnog valjka, suradjivao sa Gibonnijem, grupama Film, Psihomodo Pop i Parlament; zatim Zoran Jaeger - Jex, osnivac i gitarist grupe The Bastardz, stalni suradnik nizozemske jazz dance atrakcije Saskia Laroo Band i britanskog world / jazz / fusion banda Voices of Nature; Samir Kadribasic, basist grupe Jinx, radio sa izvodjacima kao što su Edo Maajka i Songkillers, autor je glazbe za razne televizijske programe; Goran Delac, jedan od nasih najboljih basista, diplomirao na Los Angeles Music Academy, u svojoj je karijeri nastupao sa Eldad Tarmu (USA), Saskia Laroo (NL), Tony Cetinski, The Bastardz i Neki to vole vruce; te Oleg Colnago, aranzer i kompozitor, nekadasnji clan Srebrnih krila i grupe Dorian Gray.

U sklopu kuce Capo Media Music, aktivne su i dvije podetikete; N.E.W.S. - za jazz i fusion glazbu, te nizozemski label 2 FONKEE - koji ce izdavati funk, fusion i slicne glazbene projekte, te se brinuti za distribuciju svih izdanja izdavacke kuce Capo Media Music u zemljama Beneluxa.

Capo Media Music uskoro priprema sljedeca izdanja:

- Folkestra "Corpus Delicti" CMM / N.E.W.S.
- Headoneast "In Balance" CMM
- Luka Udjbinac "Goin' My Way" CMM / N.E.W.S.
- Goran Delac "My Music" CMM / 2FONKEE

Capo Media Music ce, takodjer, objaviti i dugo ocekivani novi studijski album The Bastardz - kultnog zagrebacko amsterdamskog banda, visestrukih dobitnika Porina, a u pripremi je i nekoliko kompilacija sa koncertnim snimkama nasih eminentnih jazz glazbenika snimljenih na ljetnim jazz festivalima u Vodicama i Malom Losinju.

Capo Media Music ce, osim samog izdavastva, u suradnji sa inozemnim partnerima, organizirati ekskluzivnu distribuciju za inozemne izvodjace i diskografske kuce u Hrvatskoj, dok ce za izdanja Capomedia Music biti organizirana distribucija u inozemstvu.

U ponedjeljak, 07.11.2005. godine u 20 sati, u zagrebaclom klubu SAX ce se odrzati promocija diskografske kuce Capo Media Music, uz live nastupe nekih od izvodjaca.

Kontakt:

Capo Media Music, Zagreb, Hrvatska
Zoran Jex Jaeger
capo-media@zg.t-com.hr
mobitel: +305 98 808 273, +385 91 899 5140
http://www.capomedia.hr/









Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -