Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2008

ZABLUJENA GENERACIJA
S l o v e n i j a

Foto: Valentin Casarsa
Foto: Valentin Casarsa
Foto: Valentin Casarsa
Zablujena generacija
S l o v e n i j a

Zablujena generacija z novim albumom - "Mi smo stare pizde!" Novi album ze na prodajnih policah od 30. januarja 2008! "Motiv, da posnamemo nov album je popolnoma jasen - neizmerni uzitek v temu kar pocnemo!" Danes stevilni vrstniki in (nekdanji) obozevalci skupine Zablujena generacija namesto punkersih plakatov in "zablujenih" posterjev, na stene sob veliko raje obesajo svoje doktorske diplome. V stevilnih letih kolikor jih je minilo od nastanka te skupine pa so ti morda postali tudi uveljavljeni direktorji in uspesni poslovnezi. Marsikdo izmed njih pa je v tem casu tudi ze veckrat obkrozil svet... vendar nekaj drzi kot pribito - Zablujenci se zmeraj ne sodijo mednje!

Njihova pot je ze od nekdaj bila nekoliko drugacna. Za njimi je vec kot desetletje uspesnega glasbenega dela ter tudi zavidljivo stevilo petih izdanih albumov - sedaj pa je na vrsti ze sesti, ki nosi naslov "Mi smo stare pizde!"

Njihov nastop na EMI 2007 je bil prav gotovo trenutek, ki je sprozil vrnitev skupine v snemalni studio. Ko so ponovno stali na odru se je v njih sprozilo zavedanje, da je predvsem to tisto zaradi cesar se zmeraj vztrajajo v glasbenem svetu. Ta misel je postala tako neobvladljiva, da so morali nemudoma oditi v studio in tam izliti svoje stevilne ideje, saj od snemanja njihovega predzadnjega albuma Pop Idoli minilo ze kar dolga stiri leta.

Izbor moznih novih skladb albuma "Mi smo stare pizde!", se je skozi obdobje njegovega nastanka nehote postavljal kar sam. Temeljnim skladbam albuma: "Kdo hoce plesati z menoj?" (EMA 2007), "Metulj" (predelava zimzelene skladbe ob 35-letnici Radia Val 202), "Razdalja" (njihova prva balada v glasbeni karieri), so dodali se predelavo Predsednik ZDA (kantavtorja Janija Kovačiča), njihov najnovejši "zgeckljivi" radijski single "090" ter se sest popolnoma novih, svezih in do sedaj se ne slisanih skladb.

Tokratni novi album je prvi, ki je izsel v njihovi samozalozbi Panker studio. Odlocitev za taksen korak se skriva v tem, da fante iz Zablujene generacije se zmeraj potrebujejo vedno nove izzive in popolno neodvisnost ob sprejemanju svojih glasbenih odlocitev.

Za vse morebitne dodatne informacije, mozne intervjuje s skupino in se kaj sem Vam na voljo na spodnjih kontaktih.


Bill Kapelj
odnosi z javnostmiZablujena generacija
E-mail: bill_kapelj@yahoo.com
GSM: 040-667-040
www.zablujena.com
www.myspace.com/zablujenageneracija








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -