Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Svastara - 2007

FULL FLAVOR
P o r t r e t

Full Flavor
P o r t r e t

Full Flavor (alternative / rock / blues bend, Beograd, Srbija) su: Nemanja Filipovic - vokali; Ivan Propadovic - gitare, vokali; Nikola Mitrovic - bas gitara; Dejan Zdravevski - klavijature, saksofon, vokali; Sinisa Stupar - bubnjevi, percussions.

Bend Full Flavor je osnovan februara 2004. godine u Beogradu. Aprila 2006. godine Full Flavor, konacno, krece sa radom u sadasnjem sastavu. Decembra 2005. godine Full Flavor osvaja 2. mesto na takmicenju demo bendova u organizaciji Radija 202, a u avgustu 2006. godine na 40. Zajecarskoj gitarijadi u veoma jakoj konkurenciji uz jos 5 odlicnih bendova koji su se takodje nasli u finalu, Full Flavor osvaja 1. mesto. Zahvaljujuci gostovanjima na svirkama koje je organizovao Radio 202 imali su priliku da obidju veliki broj mesta sirom Srbije i 20-tak puta u Beogradu, dok su samostalne svirke ili udruzeni sa jos nekim bendovima imali uglavnom po klubovima u Beogradu, Zemunu, Smederevu i Novom Sadu.

Izdavacka kuca Mascom - Automatik Records prepoznala je kvalitet i zainteresovala se za bend Full Flavor i za njih su izdali svoj prvi album - "Pun ukus" . Bend Full Flavor je 12.04.2007. godine odrzao promociju za novinare u klubu "Living Room", u beogradskom SKC-u, pred oko jos 100-tinjak ljudi, koji su pored novinara dosli da cuju live izvedbe sa albuma. Televizije Metropolis i Enter su snimile celu svirku. Full Flavor je ucestvovao u snimanju kviza "Maturanti" za TV Metropolis. Uradjeno je 12 epizoda, koje su se emitovale svake nedelje u 13 h, gde se u celom serijalu moglo cuti vise od 20-tak pesama, od kojih 17 autorskih. Takodje, bend je gostovao u raznim emisijama televizija: Enter, Avala, Metropolis, TV Zajecar, RTS, Niska TV 5.

Medju vecim koncertima na kojima je ucestvovao bend Full Flavor su: Revijalni program 41. Zajecarske gitarijade 2007. - zajedno sa Ribljom Corbom; SURF festival u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu - u maju 2007. godine; koncert organizovan od strane Unije srednjoskolaca - 15. septembra 2007. godine na Trgu Republike (Trgu Slobode) u Beogradu, zajedno sa bendom Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi; i takodje humanitarni koncert u Kosovskoj Mitrovici, 5. oktobra 2007. godine - u organizaciji moto kluba "Harley Davidson" iz Beograda - u prisustvu preko 1,000 motorista iz Srbije, BiH, Makedonije i Grcke, i pred preko 15 000 ljudi iz svih krajeva KiM, a zajedno sa bendovima: Riblja Corba, Djordje David & The Gang, Najda (Smak), YU Grupa i Vlado Georgiev.

Album "Pun ukus" je od aprila 2007. godine u prodaji u svim vecim gradovima u Srbiji, uglavnom, u IPS-ovim prodavnicama, a iz inostranstva se moze naruciti preko sajta www.yu4you.com! Bend Full Flavor mozete kontaktirati na e-mail adresu fullflavormusic@gmail.com , posetiti prezentaciju benda na www.myspace.com/fullflavormusic , kao i ukratko o bendu na sajtu www.automatik-records.co.yu gde se mogu poslusati i 3 numere sa albuma! Takodje, na sajtu www.youtube.com mozete naci live video snimke pesama benda Full Flavor: "Ostani" i jos neke novije kojih nema na debi albumu "Pun ukus", kao sto su: "Zivot je jedan" i druge. (Full Flavor, Beograd, 16.11.2007. godine)


Ivan Propadovic

Nikola Mitrovic

Sinisa Stupar

Nemanja Filipovic

Dejan Zdravevski






Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -