Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

GEGO vs. BAN
& Picigin Band

Gego vs. Ban
Klub Boogaloo, Zagreb, Hrvatska
(02.12.2006.)

Promocija specijalnog kompilacijskog albuma za fanove - "Forski škoji" i dueta - "Jabuka".

U subotu 02.12.2006. godine, u Klubu Boogaloo desit će se najveća dalmatinska atrakcija - na bini će se susresti Gego i Marijan Ban uz pratnju Picigin Banda. Dva najmarkantnija "morska" autora ispunit će večer hitovima Gege i Daleke Obale uz premijerno izvođenje zajedničkog singlea, "Jabuka", nove jedriličarske himne.

Koncert u Klubu Boogaloo biti će i promocija novog kompilacijskog albuma Gege & Picigin Banda, "Forski škoji" (Aquarius Records) koji će izaći krajem decembra 2006. godine. Album donosi 70 minuta glazbe - 9 live snimaka, 3 singlea i 2 videospota. Na albumu se čuje i dio atmosfere sa prošlogodišnjeg rasprodanog koncerta Gege & Picigin Banda u Klubu Boogaloo. Album, također, donosi i duet Gege i Marijana Bana u pjesmi "Jabuka" koja je nastala na regati oko otoka Jabuka, prošle (2005.) godine. Veseli refren Gego je smislio prije starta, a ostatak pjesme nastao je nakon 15 sati borbe sa burom na jedrilici. Na proglašenju rezultata regate u Vodicama, Gego & Picigin Band prvi puta su javno izveli tu pjesmu i od tog momenta ona je postala jedriličarska himna. Odnedavno je dobila i svoj video zapis u režiji Denisa Đozića.

Poznati showmani - Stipe Barišić - Gego i Marijan Ban - na bini su dobitna kombinacija, a Picigin Band, sastavljen od prokušanih glazbenika - Max, Surka, Stane - garantira vrhunsku svirku uz red starih hitova Daleke Obale i prepoznatiljiv Gegin otočki rock. U Klubu Boogaloo, u subotu, 02.12.2006. godine od 21 sat, očekuje nas večer rocka, reggaea i otočkog dijalekta koja će u hladni Zagreb donijeti dašak ljeta.

U Klubu Boogaloo moći će se kupiti albumi "Gego & Picigin Band" i "Forski škoji", po promotivnim cijenama, a neki sretnici će u nagradnoj igri zaraditi svoj besplatni primjerak.

Ulaznice za ovaj tulum mogu se naći u pretprodaji po cijeni od 60 kuna, a treba napomenuti da je prošli koncert Gege & Picigin Banda u Klubu Boogaloo bio rasprodan, pa požurite po svoje ulaznice. Ako slučajno koja preostane na blagajni kluba, trebat će izdvojiti 20 kuna više. Pretprodajna mjesta su: Boogaloo - Vukovarska 68, Aquarius CD shop - Varšavska 13, Integral - Pothodnik, Shoe bee do - Gajeva 7, CD shop Sirius - Immportane galerija, FreeBird - Tratinska 50 i Route 66 - Paromlinska 47.

NAJAVLJUJEMO:

09.12.2006. - subota - LORD BISHOP (USA)
16.12.2006. - subota - HARD TIME
21.12.2006. - četvrtak - PARTIBREJKERS
25.04.2007. - srijeda - SAXON (GB)


Autor:
Gordan Penava Pišta, Zagreb, Hrvatska
gpenava@hgu.hr
hardtime@hgu.hr
www.hardtime-band.com


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -