Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

EROS RAMAZZOTTI
30.07.2006. - Stadion Kantrida, Rijeka, Hrvatska

Eros Ramazzotti
30.07.2006. - Stadion Kantrida, Rijeka, Hrvatska

DETALJI O KONCERTU EROSA RAMAZZOTTIJA NA KANTRIDI 30.07.2006.
EROS STIZE U RIJEKU DAN PRIJE KONCERTA

Do koncerta talijanske internacionalne megazvijezde Eros Ramazzottija pod medijskim pokroviteljstvom "Novog lista" na rijeckom stadionu Kantrida 30. srpnja 2006. godine ostalo je jos samo sedam dana. Znatizelja i temperatura pred event rastu i svi se "pomalo" raspituju kako ce to izgledati. "Odajemo" vam sve dosad dostupne informacije o tom megakoncertu godine. Eros ce doci u Rijeku dan ranije iz talijanskog mjesta Grado u kojem ima koncert 28. srpnja 2006. godine. Gdje ce Eros odsjesti je "top secret", no svakako je da ce ga njegovi bodyguard i lokalna zastitarska sluzba drzati izoliranim od medija i znatizeljnika da bi se dobro odmorio i pripremio za rijecki koncert dan kasnije. Koliko je do ovog trenutka dogovoreno ispred Ersa Ramazzotija nece nastupiti nitko, ni predgrupa, ni solist. Ulaz na stadion biti ce dozvoljen vec od 18 sati a koncert koji ce potrajati oko dva sata i dvadeset minuta, ovisno o Erosovom raspolozenju te veceri i prijemu publike, pocinje u 21.30 sati.

Eros bi se na pozornici sa tri video walla koja su siroka skoro kao travnjak stadiona trebao pojaviti sa crnom majicom na kojoj pise "RIJEKA", a na kraju s majicom na kojoj pise "RIJEKA, thank you". Prvu pjesmu Eros ce otpjevati iza ogromnog platna na kojem se vidi samo njegova sjenka. Obicno, Eros pocinje komunikaciju s publikom tek nakon prve dvije pjesme s novog albuma. Slijede "Dove c'e musica", dvije tri nove pjesme, pa "Un attimo di pace", "Terra promessa", "Musica e'", "Un altra te", "Se bastasse una (bella) canzone", "Cose della vita", "Adesso tu"... Eros ce izvesti i pjesmu "Aurora", posvecenu njegovoj vec devetogodisnjoj kcerkici, kao i "Fuoco nel fuoco", a neka se djevojke u publici ne iznenade ako u jednom trenutku tijekom koncerta Eros desetak njih pozove na pozornicu i s njima otpjeva i otplese koju pjesmu. U bisu, pjesma posvecena majci, jedna nova i "L'ombra del gigante".

U prodaji su ulaznice od 220 kuna za travnjak stadiona i one od 250, 350 i 450 kuna za tribine stadiona. Dosad je, kako zadovoljno kaze organizator, prodano skoro 12 tisuca ulaznica i onih do ovog trenutka otisnutih vec pomalo ponestaje na prodajnim mjestima.

Kao i svaka zvijezda i Eros Ramazzotti ce ima svoje specijalne zahtjeve za koncert koje mu oranizator treba ispuniti i o kojima se ne pregovara. Da li su to "musice" ili ne procijenite sami. Tako Eros trazi da mu stalno bude pri ruci 100 kilograma leda, ogromno ogledalo, miniteretana i soba za masazu. O ishrani Erosa i njegove tour ekipe nece se brinuti lokalni kuhari vec poseban catering koji ga prati na cijeloj turneji. Erosov menadzment trazi da mu u garderobi bude WC, tus, ali i mali zamrzivac (sa onih 100 kilograma leda), dva kauca, sest fotelja, dva stolica za kafu i pokretni stalci za odjecu. Stadion se ubrzano priprema za dolazak trinaest slepera sa opremom za koncert. Jednom rijecju, sve je spremno za megaspektakl talijanskog pop sarmera.

AKREDITACIJE ZA EROSA:

Svi oni kolege novinari, fotoreporteri ili tv snimatelji koji se zele akreditirati za koncert EROSA RAMAZZOTTIJA u Rijeci (Stadion Kantrida): 30.07.2006., a koji to jos nisu ucinili trebaju hitno, najhitnije do srijede (26.07.2006.) do 12 sati mailom poslati zahtjev za akreditaciju na mailove vinkopersic@gmail.com ili vpersic@yahoo.com sa svojim imenom, prezimenom, brojem mobitela i preciznim opisom sto su do sad objavili o koncertu. Uz to je potrebno priloziti i ime, prezime i broj redakcijskog telefona i mobitela vaseg urednika radi provjere da li ste bas vi odredjeni za akreditiranje u ime vase redakcije. Radio postaje (koje dobiju akreditaciju) dobiti ce po jednu PRESS akreditacije, tiskovine (koje dobiju akreditaciju) dvije: PRESS + PHOTO, a televizije (koje dobiju akreditaciju) dvije, maksimalno tri TV akreditacije ovisno o broju zatjeva, moucnosti i procjeni managementa koncerta. Svi zahtjevi za koji stignu kasnije nece se uvaziti. Napominjemo da je broj akreditacija oranicen i da akreditaciju NECE DOBITI nijedan medij bez obzira na velicinu, tiraz i znacaj koji nije nista objavio o koncertu. Svi kojima je molba prihvacena i koji su DOBILI AKREDITACIJE biti ce mailom obavjesteni do petka popodne. U mailu ce biti i uputstva o preuzimanju i koristenju akreditacija. Ako ne dobijete potvrdni mail do petka popodne znaci da vasa zamolba za akreditaciju, nazalost, nije prihvacena zbog prevelikog broja zahtjeva i relativno malog broja akreditiva koje imamo na raspolaganju.


Autor priloga:

Vinko Persic
PR/PRESS MANAGER za "HISTRIA FESTIVAL" - Pula i
koncert EROS RAMAZZOTTI - Rijeka (Stadion Kantrida): 30.07.2006.
WEB: www.vinkopersic.com
NOVINAR: "NOVI LIST", "PRIMORSKI RADIO", urednik TV "KANAL RI" ("Extra"), pom. gl. ur. internet portala RIJEKADANAS.com.
MOBITELI: 098-215-155, 095-215-1550, 091-1215-155, 092-1025-755.
E-MAILOVI: press@vinkopersic.com, vinkopersic@gmail.com, vpersic@yahoo.com, vinko@rijekadanas.com
FAX: 00385-51-672-114, 00385-51-325-500, 00385-51-353-620.
Dosad radio PR/PRESS za: koncertnu agenciju TONIJA SABOLA, "VALKANA BEACH", ZUCCHERO...







Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -