Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

AQUARIUS RECORDS, ZAGREB
YAMMAT - Aktivnosti


Aquarius Records, Zagreb
YAMMAT - Aktivnosti

Novi spot za Yammat snimljen u Beogradu

Tijekom travnja i svibnja 2006. godine, na lokacijama u najstrozem centru Beograda, snimljen je novi video spot grupe Yammat i to za posljednji (5. po redu) single s albuma PLAN B, na pjesmu "Nestajem" (glazba: Hrvoje Nikovic, stihovi: Hrvoje Nikovic, aranzman: Hrvoje Nikovic).

Video spot snimili su i rezirali mladi beogradski filmasi Marko Kovacevic i Sasa Dzudovic koji upravo finaliziraju svoj prvi cjelovecernji igrani film, "Trka za filmom".

Radnja filma govori o svojevrsnom ljubavnom trokutu izmedju sveucilisnog profesora s jedne, te mlade studentice rezije (i njenog ljubomornog decka), s druge strane. Studentica profesoru predaje na citanje scenarij za svoj prvi igrani film, te se kroz njihov ljubavnicki odnos ispreplicu elementi scenarija sa stvarnim zivotnim situacijama, ljubavni trokut polako prerasta u ljubavni kvadrat jer se u cijelu pricu uplice i profesorova supruga.

U spotu "Nestajem" sadrzani su i kadrovi iz istoimenog filma, dok ce, s druge strane, neke od pjesama s albuma PLAN B (u verzijama prilagodjenim za potrebe filma) biti koristene kao filmska glazba u filmu "Trka za filmom". Premijera filma "Trka za filmom" ocekuje se najesen u Beogradu.

Omot albuma YAMMAT - PLAN B u nominaciji za DESIGNPREIS 2007

Nakon proslogodisnjeg (2005.) 1. mjesta na Design Festivalu u Hannoveru, omot albuma YAMMAT - PLAN B nominiran je krajem svibnja 2006. godine , od strane njemackog Saveznog ministarstva gospodarstva i tehnologije, te njemackog Vijeca za dizajn (Rat fuer Formgebung), u kategoriji "Product package" za CD cover & booklet.

Jedna od bitnih znacajki DESIGNPREIS-a jest i ta da je to nagrada za koju nije moguce samostalno aplicirati, a u uzi izbor ulaze iskljucivo radovi koji su vec nagradjeni na nekom od najpoznatijih svjetskih festivala. Po zakljucenom prvom krugu, sastaje se i specijalni ziri koji iz uzeg izbora radova za DESIGNPREIS odabire i nominira najbolje. Stoga se i sama DESIGNPREIS nagrada u Njemackoj, ali i šire, zapravo smatra "nagradom svih nagrada". Dodjela nagrada DESIGNPREIS 2007 odrzat ce se u Frankfurtu, u veljaci 2007.godine. Vizualno oblikovanje omota albuma PLAN B realizirali su Ivana Vucic i Orsat Frankovic iz Laboratoriuma Zagreb.

Yammat FM remix za "Uspomenu" grupe Batida

Na promotivnom singlu "Uspomena" mlade zagrebacke grupe Batida (DOP Records / Menart) naci ce se i Yammat FM remix verzija iste pjesme. Do suradnje je doslo vrlo spontano; Batida naime snima materijale za svoj debut-album u istom studiju u kojem je Yammat snimao i PLAN B (ATER Studio Zagreb), a buduci se radi o vrlo slicnim glazbenim senzibilitetima suradnja je bila - pitanje trenutka.

Kako je i inicijalna ideja oko remixa bila da se, zapravo, sto je moguce vise razlikuje od samog originala, u samom remixu iskoristena je jedino vokalna dionica iz originalne verzije. Yammat FM remix pjesme "Uspomena" naci ce se na promo-singlu "Uspomena" grupe Batida.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vise info ima na:
web site: www.yammat.com
e-mail: yammat@yammat.com
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

AQUARIUS RECORDS | UNIVERSAL MUSIC LICENSEE CROATIA
Trakoscanska 38 - 10000 Zagreb - HR

Kontakti:

Nikolina Jurisic
Voditelj promocije / tisak & Internet
phone: +385 1 30 40 709 / fax: + 385 1 30 40 710 / mobile: + 385 91 68 74 742
e-mail: nikolina.jurisic@aquarius-records.com
www.aquarius-records.com

Posjetite nas online music shop na adresi www.cedeterija.hr !


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -