Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

Morris Studio / Aquarius Records
General Woo & Nerd - Bas je lijep ovaj svijet

GENERAL WOO & NERED
BAS JE LIJEP OVAJ SVIJET

(Morris Studio / Aquarius Records)

"BAS JE LIJEP OVAJ SVIJET" je naziv albuma prvijenca dvojca zagrebackih repera, Generala Wooa & Nereda. Nakon raspada grupa Tram 11 i Nered & Stoka, susret Wooa & Nekija u Morris Studiju i nekoliko sati provedenih u razgovoru oko tema i ideja kojima su htjeli obiljezit svoje ploce doveli su do odluke za suradnju.
Tematski, idejno, vokalno i poslovno, stvari su legle na svoje mjesto i rivalstvo se pretvorilo u novi rep dvojac koji već 10 godina zari i pali binama klubova, dvorana i igralista u hip-hop hard-core stilu koji je obiljezio njihove dotadasnje glazbene karijere.

General Woo & Nered su lirikom i laganim gangsterskim stilom, koji se provlaci kroz cjeli projekti, ostvarili zrelo glazbeno djelo koje u cjelini predstavlja borbu za egzistenciju u drustvu u kojem zivimo. Tematika je i dalje socijalna, bavi se svim drustvenim slojevima i realno govori o problemima pojedinca koji je suocen sa odrastanjem u nezdravoj okolini koja zudi za razumjevanjem. U pjesmama kao sto su "Navikni se na zivot", prvom singlu koji je najavio album "Bas je lijep ovaj svijet", "Drugi dio price" i "Neprijatelju", govori se o hladnim realnim cinjenicama sa kojima smo svakodnevno suoceni, gdje Woo & Nered pomireni sa situacijom na jedan poseban, street wise i gotovo pozitivan nacin argumentirano nude izlaz. Stvar "Konji & budale" prezentira hijerarhiju kriminalnog miljea, sarkasticno promatraju neprekidan krug, od zlocina do kazne. U pjesmama "Sex i grad" i "Jos uvijek gorim za ljubav", na kojima gostuju Nina Badric i Bane iz grupe Songkillers, Woo & Nered su se dotakli tema loseg braka i odrastanja u njemu, problema prostitucije, nemorala i, s druge strane, ljubavi. "Generalni neredi" upozoravaju na problem globalizacije i negativnu politiku.

Projekt je obiljezila produkcija Natka, koji je radio na gotovo polovici materijala i briljirao svojim radom u studiju. Drugi covjek iza pulta je Baby Dooks - "Bas je lijep ovaj svijet" i "Jos uvijek gorim za ljubav", klubski hit na kojem se kao gost pojavljuje Nina Badric. Na ploci se jos pojavljuju Cool Aid, Zala i Dash koji su doslovno upotpunili kompletnu glazbenu sliku.

Album Generala Wooa & Nereda najavili su hit singlovi i video spotovi "JOS UVIJEK GORIM ZA LJUBAV" feat. Nina Badric i "NAVIKNI SE NA ZIVOT" feat. Mirza, a u susret samom izlasku albuma na radio stanicama se zavrtio izvanredan singl "MC TO THE FULLEST" feat. El Da Sensai...

"Bas je lijep ovaj svijet" jos jedno je u nizu izdanja MORRIS Studija, podlabela Aquarius Recordsa, a u CD Shopovima i putem web shopa www.cedeterija.hr moze se pronaci od ponedjeljka 01.08.2005. godine.

01. KILL DEBILL intro / 02. KUC, KUC KO JE? - Produkcija: Nace / 03. GLOCK - Produkcija: Shalla / 04. MC TO THE FULLEST feat. El Da Sensai - Produkcija: Nace / 05. HRVATSKI IDOL - Produkcija: Dash / 06. KONJI I BUDALE - Produkcija: Baby Dooks / 07. BAS JE LIJEP OVAJ SVIJET - Produkcija: Baby Dooks / 08. SEX I GRAD feat. Bane - Produkcija: Baby Dooks / 09. JOS UVIJEK GORIM ZA LJUBAV feat. Nina Badrić - Produkcija: Baby Dooks / 10. TAKO BRIJEMO MI - Produkcija: Nace / 11. DI JE KAMERA? Skit / 12. MEDJU NAMA feat. Ivana Kindl - Produkcija: Koolade / 13. TU JE KAMERA! Skit / 14. POKAZI LJUBAVI MALO feat. Bota i Andrea Cubric - Produkcija: Baby Dooks / 15. OPET VOZIMO - Produkcija: Shalla / 16. NEPRIJATELJU - Produkcija: Dash / 17. NEMA PREDAJE feat. Mirza - Produkcija: Nace / 18. DRUGI DIO PRICE - Produkcija: Nace / 19. NAVIKNI SE NA ZIVOT feat. Mirza - Produkcija: Nace

AQUARIUS RECORDS – UNIVERSAL MUSIC GROUP LICENSEE CROATIA
Trakoscanska 38 – 10000 Zagreb – CROATIA
PROMOCIJA:: Tel: +385 1 30 40 703 :: Fax: +385 1 30 40 710 :: e-mail: radio@aquarius-records.com
VELEPRODAJA::Tel: +385 1 309 1111 :: Fax: +385 1 30 40 720 :: e-mail: aquarius@aquarius-records.com
www.aquarius-records.com








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -