Barikada - World Of Music
Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com 
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)






Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - Tulipani



ExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  World Of Music

Aquarius Records News (4)
Zagreb, Hrvatska - Novembar 2005.


THE SICK SWING ORCHESTRA U PURGERAJU

Dragi ljubitelji swinga, dixija ili jednostavno, ljudi zeljni dobre zabave... Pridruzite nam se na koncertnoj promociji novog albuma THE SICK SWING ORCHESTRA - Bolesno, bolesno... - ....u ponedjeljak, 28. studenog 2005. u 20 sati u Purgeraju (Park Ribnjak 1, Zagreb).

Mi ocekujemo: a) da tamo bude velika guzva; b) da vrlo brzo popijemo zalihu Ozujanera; c) da nas bend razveseli svojim najpoznatijim pjesmama "Tvrdo meko", "Aci ci karabi", "Baltazar"...

Od Vas ocekujemo: a) da se zabavite do dugo u noc; b) da ostanete bez dobrog glasa i da vam dlanovi naoteknu; c) da provjerite zasto bend ima barem 3 gaze svaki tjedan.... Svi ste dobro dosli...

PUTOKAZI - Nove dimenzije "ANDROIDE"

"PLAY, REW, FFWD" najnoviji single s albuma "Androida" Putokaza, kojeg prati sjajan video spot studija 24sedam, ima i svoju remix verziju, pristiglu iz studija DJ BIZARREa, autora remixa i prethodnog singla "Snena plese". Premijeru osvjezavajuce jednostavnog house remixa pjesme "PLAY REW FFWD" premijerno poslusajte u subotu 26.11.2005. godine, izmedju 14-15 h u sluzbenoj top listi domacih singlova Otvorenog Radija!

Sami Putokazi i dalje putuju svojim koncertno-scenskim happeningom "Androida" - 26.11.2005. godine su u HNK Osijek, a potom gostuju u Sloveniji i austrijskom Grosswarasdorfu.

RIVERS - DJAKOVO, SUBOTA, 26.11.2005.

Kako ugodno provesti subotnje popodne? Preporucamo vam da posjetite humanitarni koncert grupe Rivers i zbora Djakovacke gimnazije A. G. Matosa. Koncert ce se odrzati u Djakovu (Hrvatski dom kulture) u subotu 26.11. 2005. s pocetkom u 18 sati.
Cjelokupni prihod od koncerta namijenjen je Udruzi za pomoc osobama oboljelima od mentalne retardacije (iz Djakova), a organizator koncerta je Lions Club Djakovo, uz podrsku grada Djakova.

Iza imena Rivers (ujedno je to i oznaka grada iz kojeg dolaze) kriju se Ana Kucan, Katarina Juric, Maja Sindicic, Jelena Jankovic, Irena Cepulic, Natasa Tonkovic i Patrizia Grbac-Hrabar; mlade i ambiciozne djevojke. Ali, nemojte da vas izgled prevari. Iako Riversice izgledaju krhko, moramo vas upozoriti da znaju "zagrmiti" na pozornici. Njihove izvedbe "The Son of a Preacherman", "Operator", "Mr. Sandman / Bei Mir Bist du Schoen"... klasici su gospel zanra. Kroz posljednjih 7 godina (koliko zajedno djeluju) djevojke su ih izvjezbale do savrsenstva, te im dodale i nekoliko pjesama na maticnom jeziku - "Parole, parole", "Lopov Jack" i "A nigdje vala", koje su posljednjih nekoliko mjeseci zabiljezile velik radijski airplay. Buduci da se blizi predbozicno, gospel, raspolozenje jasno je zasto su Riversice glavni oslonac koncerta.

JOS KONCERTNIH NASTUPA...

GENERAL WOO I NERED - 25.11.2005. Cakovec & 02.12.2005. Slavonski Brod
Dvojica zagrebackih rappera, General Woo & Nered (na slici), su pocetkom kolovoza objavili album prvijenac "Bas je lijep ovaj svijet". Medju ostalim, na albumu su i pjesme: "Jos uvijek gorim za ljubav" (feat. Nina Badric), "Navikni se na zivot" (feat. Mirza) i "MC to the fullest" (feat. El Da Sensai), koje su postale njihov zastitni znak. U cilju da album i pjesme sto bolje zazive medju mladom, rapu i hip-hopu sklonom publikom, decki ce gostovati u petak 25.11.2005. u Cakovcu, a sljedeceg petka, 02.12.2005. u Slavonskom Brodu.

LEUT MAGNETIK & ATHEIST RAP na Brucosijadi FER-a, 26.11.2005. Klubu PAUK, Zagreb
Brucosijade FER-a oduvijek su predstavljale centralni dogadjaj pocetka nove akademske godine, ne samo za studente. Nepogresivo sastavljeni programi i ove godine su slucaj, a medju izvodjacima naci ce se Leut Magnetik i Atheist Rap. Tulum do zore garantiran!

CAIMAN VERDE – 01.12. Plaza, Zagreb
Salsa i latino ritmovi paliti ce i zariti vec sljedeceg cetvrtka (01.12.2005.) u zagrebackoj "Plazi" zahvaljujuci nastupu grupe Caiman Verde! Ne propustite ovu priliku.

AQUARIUS RECORDS - UNIVERSAL MUSIC GROUP LICENSEE CROATIA
Trakoscanska 38, 10000 Zagreb, CROATIA
PROMOCIJA:: Tel: +385 1 30 40 703 :: Fax: +385 1 30 40 710 :: e-mail: radio@aquarius-records.com
VELEPRODAJA::Tel: +385 1 309 1111 :: Fax: +385 1 30 40 720 ::
e-mail: aquarius@aquarius-records.com web: www.aquarius-records.com

Ivana Futivic, Aquarius Records

Ivana Futivic, Aquarius Records








Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group





© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -