Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Omarov kutak
KONTRAPUNKT FESTIVAL
08. & 09. septembar 2007.
Klub Aquarius, Zagreb, Hrvatska

Kontrapunkt Festival
08. & 09.09.2007. - Klub Aquarius, Zagreb, Hrvatska

Ljetna sezona koncerata, festivala, koja je u velikom luku zaobišla Bosnu i Hercegovinu (čast nekim poduhvatima, tipa Heineken Music Festival, Festival u Banjaluci), u susjednim zemljama ona još traje, a nove stvari se već sada najavljuju.

Tako će nakon netom zavšene ljetne sezone, sretnici koji su bili na Zrću (top destinacija ove godine, koja je zasjenila i preforsirani Hvar) imati priliku da uskoro uživaju u još jednom odličnom festivalu u Zagrebu. Dok ovo pišem ni VIP Music Fest se nije završio (niti počeo), a ekipa iza projekta Kontrapunkt, koja je Zagrebu do sada dovela pregršt renomiranih DJ-a / live actova iz cijeloga svijeta, sprema svoj festival.

Ovogodišnje izdanje Kontrapunkt Festivala će se poklopiti s objavljivanjem novoga albuma Eddy Meets Yannah projekta iz Zagreba. Ovo će biti njihov drugi album za renomiranu diskografsku kuću Compost Records. Više o ovom albumu, te poseban intervju s Eddijem za www.old.barikada.com, biće postavljeni u toku narednih dana.

Više o samom festivalu iz oficijalnog pressa:

Jedan od vodećih svjetskih festivala - Festival Kontrapunkt, i ove će se godine održati u zagrebačkom Klubu Aquarius. Na jednom mjestu će biti predstavljena ponajbolja svjetska imena future jazz, soul, latin i općenito, klupske glazbe. U dva dana trajanja (8. i 9. rujan 2007. godine) na festivalu će nastupiti 10-tak bendova i DJ-a. Festival Kontrapunkt je više puta priznat kao pokretač novih glazbenih usmjerenja, i to ne samo u ovom dijelu Europe, već i u svijetu. Tijekom dugogodišnje tradicije na ovome su festivalu otkriveni i današnji svjetski poznati izvođači, poput Gotan Project, te Soil & ''Pimp'' Sessions, koji su se u svojim počecima predstavili zagrebačkoj publici upravo na Kontrapunktu. Domaćini festivala, Eddy Meets Yannah, ovom će prilikom predstaviti i svoj novi, drugi po redu studijski album - ''Once In A While''.

Ponajbolja svjetska glazbena imena stižu u metropolu Hrvatske, zato nikako ne propustite još jedno izdanje sada već tradicionalnog Kontrapunkt Festivala u Klubu Aquarius. Izvođači: Louie Vega pres. Luisito Quintero (New York, SAD), Zeep (London, Velika Britanija), Flowriders ( Amsterdam, Nizozemska), Ben Westbeech (Bristol, Velika Britanija), Karizma (Baltimore, SAD), Simbad (London, Velika Britanija), Domu pres. Pete Simpson (Bedford / Manchester, Velika Britanija), Ben Mono (Berlin, Njemačka), Preddy (Beč, Austrija), Zak (Zagreb), Eddy Meets Yannah (Zagreb)...

Ulaznice po cijeni: 160 Kn (1 dan); 220 Kn (2 dana).


Autor:
Omar Kudovic, Konjic, BiH
kudovic@gmail.com
www.urban-bug.ba


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -