Povratak na NOVU BARIKADU

   www.old.barikada.com
Muzicki web portal svih zemalja ex YU (i jos malo sire)

Dinko Husadzic Sansky - Pogled na jazz
Reklamno mjesto 1
Davor Hrvoj - Jazz Connections
Reklamno mjesto 2
Summer Music School Pucisca
Reklamno mjesto 3
Davor Matosevic (singer-songwriter)
Reklamno mjesto 4
exYUsingles - Istorijat muzike ex YU
Webmaster - Kontakt e-mail


Optimizirano za
IE i 1024 x 768

Dragutin Matosevic feat. Esad Prcic - TulipaniExYUsingles - Istorijat muzike ex YU
  Barikada - World Of Music - Arhiva 126

  Johnny Rabb (USA) - Drummer's Workshop (Zagreb, 01.10.2008.)

Mega Muzika & HGU Zagreb predstavljaju "Johnny Rabb - Drummer's Workshop" koji ce se 01. listopada 2008. godine s pocetkom u 20 sati odrzati u zagrebackom Klubu Boogaloo. Johnny Rabb jedan je od "najbrzih bubnjara svijeta", sto je titula priznata od strane Guinnessove knjige rekorda. U Zagreb dolazi u sklopu promotivne Rolandove turneje gdje ce zainteresiranima demonstrirati moderne digitalne bubnjarske tehnologije na modelima Roland HD1, TD9KX i TD12 kao i akusticni bubanj DW Collector. Johnny Rabb je svoj prvi set bubnjeva dobio kada je imao samo 3 godine. Uz podrsku roditelja i pod utjecajem brojnih koncerata i workshopova na kojima je upijao sve sto je mogao, napredovao je do "Berklee College of Music". Nastupao je sa Tanyom Tucker i Hankom Williamsom III, usporedno dajuci workshopove. Tijekom svih godina Rabb je postao poznat po nevjerojatnoj sposobnosti da pojedinacne udarce palicom svira nevjerojatnom brzinom. Na nagovor osnivaca "Nashville Percussion Institute" Booa McAfeea (koji je osnovao "World's Fastest Drummer Organization" - WFD) Rabb nastupa na prvom ikada odrzanom natjecanju za najbrzeg bubnjara svijeta na kojem je predstavljena sprava koja je mjerila broj udaraca - Drumometer - koju su izmislili McAfee i njegov partner Craig Alan. Rabb na tom natjecanju premocno pobjedjuje. Bio je prvi bubnjar u povijesti kojemu je poslo za rukom (rukama) napraviti vise od 1000 udaraca u minuti, cime privlaci paznju i Guinnessove knjige rekorda. Sudjelovanje u radionici je besplatno uz obveznu prijavu na buhazg1@hgu.hr (sa naznakom Johnny Rabb). Web link: www.johnnyrabb.com .

 Autor: Drazen Buhin, Zagreb, Hrvatska.
  Iggy Pop & The Stooges (UK) - Otkazan koncert u Sarajevu

Zvanicno saopstenje povodom otkazivanja koncerta Iggy & The Stooges: "Postovani, Obavjestavamo vas da Art Zone u suradnji sa managementom The Stoogesa otkazuje koncert Iggy & The Stooges koji je bio planiran da se odrzi 01.10.2008. godine u sarajevskoj "Zetri". Cinjenica da je u proteklim danima, ruzna slika o nasem gradu obisla svijet, koja je pred nas stavila i novi izazov u pogledu veceg osiguranja nasih gostiju koje mi nismo mogli garantovati, razlog je otkazivanja koncerta. Dodatni razlozi su tehnicke prirode. Koncert se trebao odrzati u dvorani "Zetra" koja je jedina bila adekvatna da ispuni sve tehnicke parametre jednog takvog koncerta. Nazalost, broj prodatih ulaznica nije ispunjivao ocekivanja ni nas kao organizatora, a ni benda. Art Zone se ovim putem ogradjuje od bilo kakve politicke stranke ili djelovanja, te povezanosti sa bilo kakvim festivalom! Jednostavno, rijec je o medijskoj slici Sarajeva koja je proteklih dana otisla u svijet. Svima koji su kupili ulaznice i radovali se ovom koncertu, jednako kao i mi, ovim putem se iskreno izvinjavamo. Novac za ulaznice vec od danas mogu podici na istim mjestima gdje su ih i kupili! Nadamo se da cete shvatiti slozenost trenutne situacije te uvaziti razloge za ovu odluku i podrzati nas u svim buducim projektima."

 Autor: Alma Telibecirevic, Sarajevo, BiH.
  Epidaurus festival 2008 (HR) - Epidaurus concerto

Foto: Miho SkvrceU srijedu, 24. rujna 2008. godine, u "Domu kulture" u Cavtatu, nastupili su i poznati Zagrebacki solisti, u sklopu druge edicije Epidaurus festivala. Program se sastojao od djela Amande Ivancica: "Sinfonia broj 8" koju su izveli ljupko, uigrano, s odlicnim smislenim fraziranjem do ujednacene i vrlo kompaktne igre zvukova. Ivancicu je slijedio Josef Suk. Ovo je zasigurno bila najkvalitetnija svirka spomenute veceri uz mnostvo boja, slavenskog nostalgicnog prizvuka, dobro odabranog tempa stavaka, kvalitetnih solo djelova, posebice u violoncelima. Usljedio je Boris Papandopulo i to "Iz moje muzicke bilježnice", "Sest studija za gudace". Prepun folklora, skercoznih i onih morbidnih djelova Papandopulo uvijek plijeni i ponosni smo sto ga mozemo uvrstiti medju hrvatske skladatelje. Kad se govori o Papandopulu, govori se o kvaliteti skladanja, smislenosti, primjesama folklora, jakom karakteru i o velikoj originalnosti. Cekao se dugo trenutak svjetske praizvedbe "Epidaurus Concerta" za bandoneon i gudace Damira Buzlete (1958.), skladatelja iz Pule. Ovoj praizvedbi nazocio je i sami skladatelj, a izveo ju je maestozno istaknuti hrvatski harmonikas Miran Vaupotic iz Zagreba. Buduci da je bandoneon specifican instrument, kako zvukom tako i tehnickim mogucnostima, trebalo je pomalo prilagoditi glazbeni izricaj. Glazbeni opis mediteranskog ugodjaja nametnuo se kao pravi izazov. Melodioznost je osnovna karakteristika bandoneona, kao i toplina zvuka. Stoga je i koncert obojan prozracnim harmonijama i melankonicnim temama koje na bandoneonu dolaze do punog izrazaja. Glazbena kulisa gudaca u potpunosti podcrtava zvuk bandoneona. Prvi je stavak prikaz emotivnog raspolozenja setaca zaljubljenika u Cavtat u kasne nocne sate, dok je u drugom stavku pisanom u obliku passacaglie oslikana impresija dozivljaja setnje zidinama Dubrovnika u jutarnjem budjenju dana. Treci je stavak razigrana plesna igra turista i svekolikog svijeta u kojem se ritmovi tanga mijesaju s mirnim ritmovima mediteranskog ugodjaja.

 Autor: Ivana Marija Vidovic, Dubrovnik, Hrvatska.
  Ljubo Kuntaric (HR) - Biografija

Ljuboslav Kuntaric (rodjen 20.06.1925. godine) poznat kao Ljubo Kuntaric, jedan je od poznatijih kompozitora Hrvatske i ex YU. Osnovnu skolu je zavrsio u Cakovcu. Skolovanje je nastavio u gimnaziji u Varazdinu, ali je skolovanje morao prekinuti jer je dolaskom Madjara njegova familija bila protjerana iz Varazdina. Ljubo je gimanaziju zavrsio 1944. godine u Pozegi. Za vrijeme Drugog svjetskog rata Kuntarici su jako tesko zivjeli, jer roditelji Ljube Kuntarica nisu poznavali zanatske poslove i zivjelo se je od nekoliko stabala sljiva i od uzgoja kunica. Kunica zbog toga, jer su se oni mogli hraniti obicnom travom. Na prvoj obaveznoj regrutaciji, Ljubo je bio oslobodjen vojne sluzbe, jer je bio premrsav i preslab. Kratko poslije toga uslijedila je prisilna mobilizacija cijelog razreda i Ljubo Kuntaric bio je prebacen u Vinkovce. Zbog tjelesne slabosti Ljubo Kuntaric je poslat na tecaj knjigovodstva, tako da je kraj Drugog svjetskog rata docekao radeci u jednom vinkovackom vojnom skladistu...

 Autor: Nadir Efendic, Henstedt-Ulzburg, Deutschland.
  O.K. Club (HR) - Sad je pravo vrijeme

Nastupni album interesantne slavonske grupe O.K. Club donosi 12 pjesama razlicitih motiva, tema i poruka glazbeno uokvirenih u pop-rock "strip", a rezultat su iskrenog nadahnuca i ideje, te imaju svoju izvornu energiju vokala i instrumenata koji su snimani iskljucivo live bez uporabe bilo kakvih studijskih trikova i kemije. O sebi kazu: "Nasa je prica sasvim originalno obicna, a traje igrom slucaja vec dva stoljeca iako nismo ni andjeli ni demoni, niti bilo kakva natprirodna ili izvanzemaljska bica iz zone sumraka ili nekih drugih nepoznatih zastrasujucih dimenzija. Dakle, pocelo je to negdje krajem 70-tih, pocetkom 80-ih proslog stoljeca. Fanaticno smo upijali melodije sa gramofonskih ploca do sitnih bluzerskih sati, lomili prste uceci prve akorde na gitari, svirali, pjevali, odrastali na malim skolskim gazama, sazrijevali na zahtjevnijim klupskim i drugim svirkama, pisali i skladali vlastite pjesme i kovali planove o 'velikom' bandu i top karijeri. Krajem 80-tih je krenulo, stvar se polako pocela zahuktavati i onda se, u spoju zla i bezgranicne ljudske gluposti, srucilo svima poznato bezumlje koje nam je preusmjerilo zivote i usporilo korak. Nastupile su godine lutanja i trazenja. Jedna po jedna..., duge kao vjecnost i kratke kao treptaj oka. I tako sve do 2001. godine. Krajem te godine na osjeckom bozicnom glazbenom projektu sreli su se, prakticki nicim izazvani, jedan prilicno 'markantni' momak imenom Berislav (Berox) i drugi, tu vecer kao 'limun' izrazito kiselog raspolozenja, imenom Danko. Shvatili smo da tu postoji neka idejna kemija, da postoji nagomilana ona ista pozitivna energija koja je naprosto zahtijevala drugu rundu. Ta druga runda zove se O.K. Club koji je potuno definiran pocetkom 2004. godine. O.K. Club je glazbeni projekt i band koji je od strane osnivackog i autorskog dvojca (Danko - Berox) postuliran pricom i melodijom-zvukom urbane i "pitke" pop-rock forme. U ozujku i travnju 2008. godine zavrsili smo snimanje naseg prvog studijskog albuma naziva "Sad je pravo vrijeme" koji, od polovine lipnja, sluzbeno objavljuje i podupire Croatia Records. Tijekom snimanja albuma u studiju je djelovala O.K. Club ekipa u sastavu: Berox (vokali, bubnjevi, keys), Danko Borozan (gitara, klavijatura), Damir Vojvodic (gitara), Zoran Curuvija (gitara), Damir Simosic (bas) i Slaven Batorek (klavijatura). O.K. Club je snimio 2 video broja ("Badnje vecer" i "Vrata Zapada - Kadilak)."

 Autor: Anet Lesic, Zagreb, Hrvatska.
  Epidaurus festival 2008 (HR) - Post festum

Veceras, 30.09.2008. godine, u "Domu kulture" u Cavtatu s pocetkom u 20.30 sati ce se u sklopu Post festuma Epidaurus festivala odrzati internacionalni skup umjetnika uz raznoliko likovno-literarno vecer. Rijec je o otvorenju izlozbe brojnih autora, kako dubrovackih, tako talijanskih i engleskih. Poveznica svim djelima je ljubav prema cetveronoznim prijateljima, a u nadi da ce ova akcija pod parolom "pomozimo", u suradnji s Drustvom za zastitu zivotinja u Dubrovacko-neretvanskoj zupaniji pomoci nezbrinute zivotinje iz naseg kraja. Dubrovacka je pijanistica Ivana Marija Vidovic, kao velika sticenica i prijateljica zivotinja, poslije jednomjesecnog napornog i predanog rada na Epidaurus festivalu, samoinicijativno je pokrenula ovu trodnevnu akciju. Tako ce se uz likovna djela Marije Marusje Brautovic, Jagode Lasic, Ivane Drazic Selmani, Antonelle Duhamel, Janet Greig, Luce Djuras, Ante Skaramuca, Marca Esu... koja mozete vidjeti i nadasve kupiti na danas otvorenoj izlozbi, predstaviti i nova dvojezicna knjiga poezije "Cetveronozna trilogija" ("Trilogia a quattro zampe") Ivane Marije Vidovic izdana u rujnu 2008. godine u Italiji u izdanju izdavacke kuce Akkuaria. Ovoj ce promociji nazociti i izdavacica knjige, pjesnikinja Vera Ambra, lektori, a i spisateljica koja je napisala uvod u ovu knjigu prepunu maste i ljubavi prema zivotinjama. Predstaviti ce se i poezije Vere Ambre, Antonia Ragone, Dubravke Cikron Corbellini, a sav prihod ulaznica i prodaje slika i knjiga ici ce za pomoc nezbrinutim zivotinjama u Dubrovacko-neretvanskoj zupaniji. Na slici: naslovnica knjige "Cetveronozna trilogija" ("Trilogia a quattro zampe"), Ivane Marije Vidovic. Web: www.epidaurusfestival.com .

 Autor: Nina Lasic, Dubrovnik, Hrvatska.
  Leonard Cohen (CAN) - Nakon koncerta u Becu, Austrija

"Koncert koji je Leonard Cohen 25.09.2008. godine odrzao u Becu, Austrija, bio je fenomenalan, neponovljiv, nevidjen, nevjerojatan... koncert za pamcenje, ispunjen s toliko topline od strane 'Gospodina Pjesnika'. Covjek ima dojam da ga vidja svaki dan. Dugo na koncertima nisam vidio takvu prisnost s publikom, dugo nisam vidio da netko moze pjevati koliko publika zeli. Dvorana 'Konzerthaus' ispunjena do zadnjeg mjesta ugostila je jednog od najboljih pjesnika i pjevaca svih vremena. Od pocetne, 'Dance me to the end of love", do posljednje, 'Closing time', publika je burnim pljeskom i ovacijama odavala postovanje ovom velikom gospodinu, a on je uzvracao pjesmama, sve samim hitovima. U nekoliko navrata pokazao je koliko postuje svoju publiku i zahvalio se, jer kako je rekao, citiram: 'hvala vam sto moje pjesme drzite na zivotu". Gospodin Cohen je za prateci band odabrao sjajnu ekipu sastavljenu od vrsnih i respektabilnih glazbenika, a isto tako i pratece vokale. Nekoliko puta ih je predstavio publici, tako je i njima odao postovanje za njihov doprinos. Prateci band su sacinjavali: Rafael Gayol - bubnjevi; Roscoe Beck - bas gitara; Neil Larsen - klavijature; Javier Mas - banduria, akusticna gitara; Bob Metzger - elektricna gitara; Dino Soldo - saksofon, usna harmonika. Prateci vokali su bile: sestre Hattie i Charley Web, koje su odusevile svojim glasovnim mogucnostima, te fantasticna i neponovljiva Sharon Robinson. Sto reci na kraju osim, hvala Vam gospodine 'Pjesnice' na divnim trenucima koje ste podijelili s nama", komentar je naseg izvjestitelja, g. Damira Tomica.

 Autor: Damir Tomic, Zagreb, Hrvatska.
  Jadranka Stojakovic (BiH / Japan) - Baby Universe

U zagrebackom restoranu "Gallo", poznata bosanskohercegovacka kantautorica, Jadranka Stojakovic, predstavila je svoj novi album "Baby Universe". Nakon punih 20 godina zivota i rada u dalekom Japanu, Jadranka Stojakovic, autorica brojnih sansona i slagera koju pamtimo po sjajnim izvedbama "Sto te nema", "Sve smo mogli mi" i dr., nije krila veselje sto je svoj novi album predstavila i na domacem trzistu. Sa izdavackom kucom Croatia Records potpisala je cetverogodisnji ekskluzivni ugovor po kojem se obvezuje objaviti jos dva albuma. Na press konferenciji osim Zelimira Babogredca, predsjednika Uprave Croatia Records koji je naglasio vaznost glazbe Jadranke Stojakovic koja ce svojom radom itekako obogatiti nase trziste, govorili su i Zrinko Tutic, njen dugogodisnji prijatelj, te pisac Miljenko Jergovic koji je, kako je sam rekao, bio u ulozi obozavatelja. Novi album "Baby Universe" zaista opravdava taj naslov jer su pjesme na njemu otpjevane na tri jezika - japanskom, engleskom, te bosanskom. Jadranka je na njemu suradjivala s poznatim gitaristom Miroslavom Tadicem, a nazocni predstavnici medija i kolege imale su prigodu uzivo cuti dvije pjesme koje je Jadranka odsvirala uz glazbenike Franka Krajcara i Maura Giorgija. Jedan od njih je i svima dobro poznat hit "Sto te nema" koji je uvrsten medju 10 najboljih europskih ethno pjesama.

 Autor: Marina Skoro, Zagreb, Hrvatska.
  Han Bennink (NL) - Evropski jazz muzicar godine

Holandski bubnjar Han Bennink dobitnik je ovogodisnje prestizne evropske nagrade European Jazz Prize koja se dodjeljuje u kategoriji najznacajnijeg evropskog muzicara u protekloj godini. Nagrada ustanovljena na incijativu austrijskog ministarstva kulture i grada Beca dodjeljuje se od 2002. godine, a do sada su medju laureatima bili i znameniti trubac Tomasz Stanko, te pijanisti Esbjorn Svensson i Bojan Zulfikarpasic. Nagradu dodijeljuje ziri kojeg cine direktori festivala, novinari i muzicki producenti iz 23 evropske zemlje, ukljucujuci i Bosnu i Hercegovinu. Han Bennink vec nekoliko decenija jedna je od najznacajnijih figura holandske muzicke scene. Njegovo umijece i kreativna snaga ucinili su da vec sa 18 godina postane priznat kao svestrani bubnjar. Pripadaju mu mnoge zasluge za razvoj evropske improvizirane muzike. Zajedno sa Mishom Mengelbergom i Willemom Breukerom 1967. godine osnovao je Instant Composers Pool koji i danas okuplja avangardne umjetnike kojima je zajednicka ideja da improvizacija nije nista drugo do trenutno komponiranje. Osim toga, Benninkove skulpture i crtezi nalaze se u galerijama sirom Evrope. Ovaj svestrani holandski umjetnik gost je ovogodisnjeg 12. Jazz Festa Sarajevo 2008. U okviru programa Flying Dutchmen koji Jazz Fest realizira sa Ambasadom Kraljevine Nizozemske, Bennink ce se kao "artist in residence" publici festivala predstaviti na dva koncerta: solo koncert odrzat ce na Solo Stageu, a kao clan Misha Mengelberg Quarteta nastupit ce na Strange Fruits Stageu. Bennink ce u okviru festivala odrzati i muzicku radionicu, dok ce posjetioci 12. Jazz Festa u okviru prateceg festivalskog programa moci pogledati i izlozbu njegovih crteza.

 Autor: Djana Karavdic, Sarajevo, BiH.
  Laka (BiH) - Koncert u Zagrebu (23.10.2008.)

U cetvrtak, 23.10.2008. godine, (Elvir Lakovic) Laka odrzati ce svoj prvi veliki koncert u Zagrebu. Nakon sto je proljetos probijen led nastupom u rasprodanom "KSET-u", red je dosao i na "Tvornicu"... Laka je trenutno izuzetno koncertno aktivan. Prosli vikend nastupio je na prvom od tri koncerta u sklopu Green Festa, u osjeckom "Zrinjevcu", zajedno s grupama Jinx, Pips, Chips & Videoclips i Psihomodo Pop. To je bio prvi Lakin nastup u Osijeku, a po reakcijama publike niti drugi nastup nije daleko... Dan poslije, Laka je bio headliner na festivalu Pivolend u Skopju. Reakcije skopske publike bile su iste kao dan ranije u Osijeku. U sljedecem periodu Laka ce u sklopu Green Festa nastupiti u Rijeci 27.09.2008. godine, u Travniku 03.10.2008. godine, te u sklopu Green Festa, ponovo u Zagrebu, 04.10.2008. godine. Zagrebacki nastup u sklopu Green Festa bit ce mala najava velikog Lakinog samostalnog koncerta u "Tvornici", 23.10.2008. godine i trajat ce 20-tak minuta.

 Autor: Dario Vitez, Zagreb, Hrvatska.
  Tony Lee King (HR) - The Best Off

Tony Lee King, glasnogovornik hrvatskog bluesa, kako je to rekao glazbeni kriticar Drazen Vrdoljak, nakon gotovo cetiri godine od zadnjega albuma vraca se na scenu s novim, cetvrtim albumom, novim bendom, te potpisanom petogodisnjom suradnjom s Croatia Records i ugovorom za slijedeca tri albuma. Nakon do sada izdanih albuma ("All alone" za Jazzette Records, "Live in Maremis" za Memphis Records i "Anytime is the right time" za Aquarius Records), ovaj cetvrti, "The best off" donosi presjek glazbenih ostvarenja TLK-a od 2000. do 2007. godine. Brojne, do danas neobjavljene pjesme, 4 live snimke, 3 pjesme s prethodnog albuma, te suradnja s brojnim glazbenicima iz Hrvatske i inozemstva, cine sadrzaj ovoga albuma jedinstvenim i pozeljnim u kolekciji istinskih ljubitelja glazbe, te obozavatelja bluesa i srodne glazbe. Vizualno, album je izuzetno lijep i tematski blizak bluesu, te se vec sada govori o mogucim nominacijama za brojne nagrade u Hrvatskoj i inozemstvu, a glazba TLK-a, kao i uvijek, taknut ce svakoga koji ce glazbu i slusati, a ne samo cuti. Novi bend sastavljen od glazbenih profesionalaca ukljucujuci i bubnjara Talijana daje TLK-u sjvezinu, kvalitetu i poseban nastup koji osvaja publiku gdje god se pojave. Ugovor s Croatia Recordsom i sam umjetnik smatra prekretnicom u svojoj karijeri te novim polazistem ka osvajanju domacega i europskog trzista sto je i zajednicki cilj buduce petogodisnje suradnje Croatia Recordsa te TLK international artista koji je postao novi management umjetnika.

 Autor: Marina Skoro, Zagreb, Hrvatska.
  Jasmin Mag i Branislav Lukic Luka (BiH) - Odrzano umjetnicko vece

Foto: Sandra GrapkicU Domu mladih (Kamerna scena) u Tuzli je 18.09.2008. odrzano Vece poezije i unplugged svirke Jasmina Mujanovica Maga i izlozba fotografija Branislava Lukica Luke. U organizaciji "Ljeta u Tuzli" Jasmin Mujanovic Mag je odrzao Vece poezije i unplugged svirke na kojoj je zajedno sa clanovima benda Alarm (J. Isakovic i A. Hadzic - na slici) svirao svoje hitove u unplugged verziji. U punoj sali, nakon uvoda i kratkog predstavljanja umjetnika Jasmina Maga i Branislava Lukica Luke, Maja Hodzic uposlenica Doma mladih, najavila je Jasminovu i Lukinu poeziju koju je izmedju pjesama citao Emil Galusic, advokat iz Tuzle. Publika je na pocetku bila zatecena mirnim, nenapadnim i prije svega neobicnim nastupom, da bi, kako je Vecer odmicala, publika velikim aplauzima i pozitivnim komentarima reagovala na pjesme i poeziju. Posljednje pjesme, "Pakleni kontrast", iz Jasminovog poetskog opusa i Lukina poema "Jadikovka Arifa Hodzica iz Gornjih Dubrava", podigle su gledaoce na noge uz gromoglasan aplauz i ovacije. Gost veceri bio je multimedijalni umjetnik Branislav Lukic Luka sa svojom izlozbom fotografija, na kojoj su se mogle vidjeti fotografije razlicitih kategorija, a njima je prikazao manipulaciju ljudi kroz moderne medije, zatim je svojim ostrim fotografskim okom iz zaborava izdvojio nekoliko fotografija koje, svaka za sebe, pricaju po jednu ljudsku sudbinu, a krug je zatvorio neobicnim fotografijama prirode. Interesantno je bilo da je svaka fotografija pracena ispisanim stihovima iz njegovih knjiga poezije. Ovoj Veceri je prisustovao i Jasmin Imamovic, nacelnik Opcine Tuzla, kao i drugi ugledni gradani s podrucja Tuzlanskog kantona. Zahvaljujuci gospodji Mirjani Tahirovic, Maji Hodzic i drugim uposlenicima Doma mladih u Tuzli, organizacija je i ovog puta bila besprijekorna i na visokom nivou.

 Autor: Sanela Durmic-Pasalic, Lukavac, BiH.
World Of Music
World Of Music


Davor Matosevic - videos
Reklamno mjesto 5
Rock Otocec 2010
Reklamno mjesto 6
Web portal Pljuga
Reklamno mjesto 7

Andjelko Jurkas (HR) - Bez rocka trajanja (Knjiga + CD)
Reklamno mjesto 8
Gary Talley (USA) - Guitar Playing for Songwriters
Reklamno mjesto 9

Hosting sponzor:

Barikada - facebook group

© Copyright by Dragutin Matosevic. All rights reserved (2004 -